Pages

my anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, December 15, 2012

Selamat Kembali

Assalamulaikum,

Apa khabar pengunjung alam maya yang masih lagi singgah di blog saya yang sungguh sepi beberapa bulan ini.  Setelah entri yang lepas saya masih lagi rentak untuk menulis dan berkongsi cerita dengan kalian semua, sibuk bagaikan Perdana Menteri tak sempat nak mengadap lappy kesayangan ku.

Berkenaan tajuk entri yang lepas, mungkin ramai yang nak tahu apakah yang berlaku selepas itu kan....  keputusan muktamad telah diambil saya telah berhenti kerja.  Setelah difikir berulang kali dan bermohon kepada Allah keputusan yang bakal diambil akhirnya hati ini berat kepada berhenti kerja.  Saya rasa rezki saya lebih luas lagi bila berada di luar.

Saya jugak tidak duduk berdiam diri, goyang kaki tanpa berbuat apa-apa, tapi semakin sibuk menghadiri kelas-kelas membuat kek dan mendeko kek, menerima tempahan membuat kuih, katering dan macam-macam lagi.  Sampaikan anak-anak cakap ibu ni lebih sibuk semenjak berhenti kerja.

Sebelum terlupa saya nak promote rakan-rakan menjadi follower blog saya yang baru sangat dilancarkan iaitu Saliha Sweet Home.  Insya'allah akan sentiasa diupdate dari masa hingga kesemasa.

Wasallam.

No comments:

Post a Comment